תמונה ראשית מנות ראשונות

מתכונים

מנות ראשונות

דואט אגס וגם תפוח / חיים טיבי - שף מסעדת מוסקט

המצרכים:
פירות:
5 תפוחים (מזן פינק בראשית) חצויים ומנוקים מליבה
5 אגסים (מזן קוסטיה בראשית) חצויים ומנוקים מליבה

לתערובת הגבינות
50 גר' גבינת רוקפור
50 גר' גבינת קממבר
50 גר' גבינת ריקוטה
1 בצל קצוץ מטוגן עד הזהבה
פלפל שחור
10 פרוסות גבינת תום עיזים

למטבל הסלק
1/2 סלק אדום קטן מבושל וקצוץ
3 כפות שמן אגוזים
מיץ מלימון אחד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות אגוזי לוז קצוצים דק
מלח, פלפל


אופן ההכנה:

1. את כל הגבינות, למעט התום, מערבבים יחד עם הבצל ומתבלים בפלפל שחור.
2. ממלאים את התפוח והאגס ומעל המילוי שמיםפרוסות תום עיזים ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות. מערבבים את כל מצרכי מטבל הסלק, טועמים ובמידת הצורך מתקנים תיבול.

 

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017

תפוח זהוב

התחלנו... תפוח מזן זהוב

המשך
05/09/2017

ביג סטאר

התחלנו עם סטארקינג באיכות מצוינת השנה

המשך
03/09/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים יהיה סגור עד ליום שלישי ה 22/8 לרגל שיפוצים. עמכם הסליחה.

המשך
16/08/2017

שזיף שגיב

שזיף שגיב באיכות אופטימלית בתקופה זו

המשך
13/08/2107

אגס אדום

אגס אדום ישראלי לעוד שבועיים בלבד וסיימנו.

המשך
08/08/2017

תפוח גלה

תפוח מזן גלה כבר משוווק. טעם מתוק עדין וקיצי

המשך
06/08/2017

שזיף שגיב

שזיף שגיב בהדרו באיכות מצוינת

המשך
06/08/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים יהיה סגור עד לתאריך 15/8 לרגל שיפוצים. עמכם הסליחה.

המשך
2/8/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות