תמונה ראשית מנות ראשונות

מתכונים

מנות ראשונות

דואט אגס וגם תפוח / חיים טיבי - שף מסעדת מוסקט

המצרכים:
פירות:
5 תפוחים (מזן פינק בראשית) חצויים ומנוקים מליבה
5 אגסים (מזן קוסטיה בראשית) חצויים ומנוקים מליבה

לתערובת הגבינות
50 גר' גבינת רוקפור
50 גר' גבינת קממבר
50 גר' גבינת ריקוטה
1 בצל קצוץ מטוגן עד הזהבה
פלפל שחור
10 פרוסות גבינת תום עיזים

למטבל הסלק
1/2 סלק אדום קטן מבושל וקצוץ
3 כפות שמן אגוזים
מיץ מלימון אחד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות אגוזי לוז קצוצים דק
מלח, פלפל


אופן ההכנה:

1. את כל הגבינות, למעט התום, מערבבים יחד עם הבצל ומתבלים בפלפל שחור.
2. ממלאים את התפוח והאגס ומעל המילוי שמיםפרוסות תום עיזים ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות. מערבבים את כל מצרכי מטבל הסלק, טועמים ובמידת הצורך מתקנים תיבול.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות