תמונה ראשית מנות ראשונות

מתכונים

מנות ראשונות

חטיפי תפוחי אדמה במתבל / שף אריה בונפיס

המצרכים:
פירות:

6 יחידות תפוחי אדמה
1 פלפל צ'לי חריף
1 בצל בינוני
150 גרם מיונז 5%
150 גרם מהצהובה הטובה קלאסית
שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:

שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עם הקליפה כמעט עד ריכוך מלא.
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ובעזרת כף מורידים מעט מהליבה כך שתישאר שיכבה דקה של תפוח אדמה עם קליפה.
מסדרים את תפוחי האדמה בתוך תבנית אפייה כאשר הקליפה כלפי מטה.
יוצקים מעל מעט שמן זית וזורים פלפל שחור גרוס. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180- מעלות ואופים עד שתפוחי האדמה מקבלים צבע זהוב ומעטפת פריכה.
חותכים את הבצל לקוביות ומאדים במחבת.
קוצצים את פלפל הצ'לי לקוביות קטנות, מוסיפים למחבת ומאדים 2 דקות, מצננים.
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את הגבינה הצהובה והמיונז, מתבלים במלח ופלפל שחור ומעבדים עד קבלת מטבל אחיד.

אופן ההגשה:
מעבירים את המטבל לצלוחית ומניחים במרכז צלחת הגשה עגולה. מסדרים מסביב את תפוחי האדמה האפויים ומגישים.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות