תמונה ראשית מנות ראשונות

מתכונים

מנות ראשונות

פטה כבד בקונפי דובדבנים ופטל

המצרכים:
פירות:
לקונפי
400 גרם דובדבנים אדומים טריים ומגולענים
150 גרם פטל (אפשר גם קפוא)

500 גרם כבד עוף צלוי
1 בצל גדול
2 כפיות שמאלץ (כדאי מאוד להשיג, אם אין ברירה אפשר להחליף לשמן קנולה)
2 ביצים קשות
3 כפיות ברנדי
מלח
פלפל
בגט פרוס בעובי של כ- 1.5 ס"מ

לקונפי דובדבנים ופטל
200 גרם סוכר
2 כוסות יין אדום יבש
3 כפיות חומץ בלסאמי


אופן ההכנה:

פורסים את הבצל לפרוסות דקות, מאדים אותו במחבת עמוקה בשמאלץ או בשמן עד שהופך שקוף ומוסיפים את הכבדים למחבת לדקה (לספיגת טעמים).
יוצקים את הברנדי וממשיכים לבשל עוד כשתי דקות. מצננים.
טוחנים במעבד מזון יחד עם הביצים עד לקבלת מרקם אחיד. מתקנים טעמים.
מעצבים את הממרח בתבנית אינגליש קייק ושומרים במקרר עד להגשה.

להכנת הקונפי
מרתיחים את היין בסיר. מנמיכים את האש ומצמצמים עד שמגיע לכמחצית מהנפח המקורי.
מוסיפים את הדובדבנים, הפטל, הסוכר והבלסמי ומבשלים עד לריכוך הפרי.
קולים בגריל או על גבי מחבת את פרוסות הבאגט, פורסים מהפאטה, מניחים על הלחם ומעטרים במעט מהקונפי.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות