תמונה ראשית מנות עיקריות

מתכונים

מנות עיקריות

תבשיל עגל ונאשי עם זיתים / שף ניר צוק

המצרכים:
פירות:
1 ק"ג נאשי חתוכים לרבעים

ל - 6 מנות:
100 גרם גרגירי חומוס
1 ק"ג בשר כתף עגל בקוביות
שמן לטיגון, מלח
2 פלפלים ירוקים
2 בצלים בינוניים
כף זרעוני כמון
כף זרעוני כוסברה
2 לימונים קטנים
4 שיני שום כתושות
פלפל חריף פרוס דק
1 כוס אורז פרסי
2 כוסות מרק עוף
200 גרם זיתים ירוקים ושחורים מגורענים


אופן ההכנה:

משרים את גרגירי החומוס לילה בקערת מים, מסננים, מכסים במעט מים עם מלח, מבשלים כ – 20 דקות ומסננים. מנגבים את קוביות הבשר במגבת נייר ומטגנים בשמן חם מאוד מכל הצדדים עד שצבעם שחום. מוציאים מהסיר ומתבלים במלח לפי הטעם.
מרחיקים לפלפלים גבעול וגרעינים וחותכים לפרוסות עבות. חותכים את הבצלים לאורך פרוסות עבות. מטגנים את הפלפלים והבצלים עד שייחרכו מעט.
כותשים יחד את הכמון והכוסברה, מוספים מיץ מלימון אחד ומוסיפים לפלפלים ולבצל, יחד עם השום והפלפל החריף, פרוס הדק. מטגנים כדקה, מוסיפים את החומוס, האורז, הלימון הנותר הפרוס דק בקליפה ומרק עוף חם ומערבבים. מפזרים מעל את הבשר המטוגן, רבעי הנאשי בקליפה והזיתים. מביאים לרתיחה, מכסים היטב ואופים כשעה וחצי בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות