תמונה ראשית מאפים

מתכונים

מאפים

"פאי תפוחים" / חיים טיבי - שף מסעדת "מוסקט", מלון מצפה הימים

המצרכים:
פירות:
למלית
3 תפוחים (גרנד סמית) קלופים, מנוקים מליבה וחתוכים לקוביות קטנות.
לעיטור הפאי
3תפוחי גרנד סמית קלופים, מנוקים מליבה וחצויים לאורך (פורסים את התפוחים לפרוסות דקיקות)

לבצק
200 גר' קמח
100 גר' חמה
1 ביצה
1 כף סוכר
קורט מלח
1 כף מים קרים

למלית
2 כפות סוכר
1 כף חמאה
1 כף מיץ לימון

לעיטור הפאי
1 כף סוכר
2 כפות חמאה רכה מאוד


אופן ההכנה:

הבצק (תבנית פאי 5/10)
במעבד מזון שמים את כל המצרכים ומעבדים לבצק אחיד. במידה והבצק פירורי יש להוסיף כף מי קרח. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של חצי ס"מ, מסדרים בתבנית, מקפידים על שוליים בגובה התבנית.
חותכים את הבצק בעזרת המערוך, מכסים בעזרת נייר אלומיניום ומפזרים גרגירי חומוס מעל.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ 10 דקות ומסירים את נייר האלומיניום וגרגירי החומוס (שומרים לפעם הבאה)

המלית
בסיר שמים את כל המצרכים ומחממים על להבה נמוכהעד לקבלת מחית תפוחים ללא נוזלים ומקררים.

הפאי
מסדרים את המחית בתוך תבנית עם הבצק אפוי למחצה ומסדרים את פרוסות התפוח, כאשר אחד חופף לשני בצפיפות.
מברישים את החמאה על התפוחים ומפזרים סוכר.
אופים כ 30 דקות בחום של 180 מעלות ומקררים את הפאי.
חותכים ומגישים.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות