תמונה ראשית מאפים

מתכונים

מאפים

טארט תפוחים אישי / אלינוער רבין

המצרכים:
פירות:
2 תפוחים סטארקינג בראשית
2 תפוחים גרני סמיט בראשית

ל 4 מנות
250 גר' בצק עלים
1 כף סוכר
1/4 כוס ריבת משמש


אופן ההכנה:

מרדדים את הבצק לעובי 3-5 מ"מ וחותכים ל-5 ריבועים בגודל 10 ס"מ. ריבוע אחד חותכים לרצועות ברוחב 5 מ"מ.
בעזרת מברשת מרטיבים במים את קצות הריבועים. יוצרים מסביב לכל ריבוע מסגרת מוגבהת מהרצועות הדקות. אם הבצק התרכך מצננים במקרר.
בינתיים קולפים את תפוחי הסטארקינג, חוצים, מרחיקים ליבה וגרעינים וחותכים לקוביות קטנות. שמים בכלי או בשקית ניילון ומרככים 2-3 דקות במיקרוגל. מצננים מעט.
בעזרת מזלג דוקרים את מרכז הבצקים, לא את המסגרת. ממלאים את המרכז בקוביות התפוחים.
חומים את תפוחי הגרני סמיט ומרחיקים את הליבה והגרעינים. מניחים את התפוחים על צידם השטוח ופורסים דק מאוד. מכסים את קוביות הבצק בפרוסות התפוחים ומפזרים מעל מעט סוכר.
אופים 15-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות, עד שהבצק בצבע זהוב עמוק.
מחממים את הריבה כחצי דקה במיקרוגל ובעזרת מברשת מורחים על הטארטים החמים. מגישים מיד.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות