תמונה ראשית מאפים

מתכונים

מאפים

קוגלהוף דובדבנים משולהבים

המצרכים:
פירות:
200 גרם דובדבנים מגולענים

200 גרם קמח לבן
150 גרם קמח מלא
10 גרם אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
200 גרם חמאה רכה
150 גרם סוכר לבן
150 גרם סוכר חום
250 מ"ל (1 גביע) שמנת חמוצה
3 ביצים
100 גרם סוכר
20 גרם חמאה
1/4 כוס ברנדי
כפית תמצית וניל


אופן ההכנה:

במחבת רחבה מבשלים את הדובדבנים עם 100 גרם סוכר ו-20 גרם חמאה, עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את הברנדי ומשלהבים בזהירות. ממתינים עד שהאש שוככת ומצננים.
מעבדים את החמאה עם שני סוגי הסוכר ותמצית הווניל במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
את החומרים היבשים מערבבים בקערה נפרדת ומוסיפים לתערובת לסירוגין עם השמנת החמוצה, תוך המשך העיבוד. מוסיפים לתערובת את הדובדבנים ומערבבים בעדינות.
משמנים תבנית קוגלהוף במעט חמאה, מפזרים סוכר ויוצקים את תערובת הבצק. אופים בחום של כ-180 מעלות כ-50 דקות (כדאי לבדוק על ידי נעיצת קיסם)

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות