תמונה ראשית מאפים

מתכונים

מאפים

תפוחים אפויים בנייר פרגמנט (4 מנות)

המצרכים:
פירות:
4 תפוחי ' פינק בראשית'

2 מקלות קינמון
1 מקל וניל
20 גר' ג'ינג'ר מסוכר (לא חובה)
50 גר' צימוקים בהירים
50 גר' אגוזי מלך
כוס יין קינוח


אופן ההכנה:

חותכים ארבעה ריבועים של נייר פרגמנט בגודל 30ס"מ.
חוצים את התפוחים ומרחיקים את הליבה והגרעינים. מניחים על כל נייר שני חצאי תפוח.
חוצים את מקל הווניל לאורכו, כל חצי חותכים לשניים. חתכים את מקל הקינמון לארבעה חלקים. מניחים ליד חצאי התפוחים חתיכת מקל וניל וחתיכת מקל קינמון.
פורסים דק את הג'ינג'ר המסוכר ומערבבים עם הצימוקים, קליפת הלימון והאגוזים. מפזרים את התערובת על אחד מחצאי התפוח בכל מנה ומכסים בחצי השני.
יוצרים מהניירות מעין שקיות, מניחים על תבנית אפייה ויוצקים בכל אחת רבע מכמות היין. בעזרת חוט סוגרים את הניירות עם התפוחים לחבילות.
אופיפ כ - 40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהתפוחים רכים. בודקים בעזרת מזלג. במהלך האפייה הנייר מקבל גוון זהוב עמוק. מגישים לשולחן בתוך הנייר.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות