תמונה ראשית מאפים

מתכונים

מאפים

תפוחים אפויים בנייר פרגמנט (4 מנות)

המצרכים:
פירות:
4 תפוחי ' פינק בראשית'

2 מקלות קינמון
1 מקל וניל
20 גר' ג'ינג'ר מסוכר (לא חובה)
50 גר' צימוקים בהירים
50 גר' אגוזי מלך
כוס יין קינוח


אופן ההכנה:

חותכים ארבעה ריבועים של נייר פרגמנט בגודל 30ס"מ.
חוצים את התפוחים ומרחיקים את הליבה והגרעינים. מניחים על כל נייר שני חצאי תפוח.
חוצים את מקל הווניל לאורכו, כל חצי חותכים לשניים. חתכים את מקל הקינמון לארבעה חלקים. מניחים ליד חצאי התפוחים חתיכת מקל וניל וחתיכת מקל קינמון.
פורסים דק את הג'ינג'ר המסוכר ומערבבים עם הצימוקים, קליפת הלימון והאגוזים. מפזרים את התערובת על אחד מחצאי התפוח בכל מנה ומכסים בחצי השני.
יוצרים מהניירות מעין שקיות, מניחים על תבנית אפייה ויוצקים בכל אחת רבע מכמות היין. בעזרת חוט סוגרים את הניירות עם התפוחים לחבילות.
אופיפ כ - 40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהתפוחים רכים. בודקים בעזרת מזלג. במהלך האפייה הנייר מקבל גוון זהוב עמוק. מגישים לשולחן בתוך הנייר.

 

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017

תפוח זהוב

התחלנו... תפוח מזן זהוב

המשך
05/09/2017

ביג סטאר

התחלנו עם סטארקינג באיכות מצוינת השנה

המשך
03/09/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים יהיה סגור עד ליום שלישי ה 22/8 לרגל שיפוצים. עמכם הסליחה.

המשך
16/08/2017

שזיף שגיב

שזיף שגיב באיכות אופטימלית בתקופה זו

המשך
13/08/2107

אגס אדום

אגס אדום ישראלי לעוד שבועיים בלבד וסיימנו.

המשך
08/08/2017

תפוח גלה

תפוח מזן גלה כבר משוווק. טעם מתוק עדין וקיצי

המשך
06/08/2017

שזיף שגיב

שזיף שגיב בהדרו באיכות מצוינת

המשך
06/08/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים יהיה סגור עד לתאריך 15/8 לרגל שיפוצים. עמכם הסליחה.

המשך
2/8/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות