תמונה ראשית מאפים

מתכונים

מאפים

לחם תפוחים / חיים טיבי, שף מסעדת "מוסקט", מלון "מצפה הימים"

המצרכים:
פירות:
5 תפוחי עץ מזן גרנד סמית

1/2 כוס חלב פושר
100 גר' חמאה
20 גר' שמרים
1/4 כוס מים פושרים
1 כף סוכר
2 כפות קמח לבן
1.5 כוסות סוכר
3.25 כוסות קמח
גרם מלח

ניתן להוסיף קינמון ואגוז מוסקט.


אופן ההכנה:

מחממים את החלב ו - 60 גרם מהחמאה עד שהחמאה נמסה ומצננים.
ממיסים את השמרים במים פושרים בקערה ומוסיפים פנימה את כף הסוכר, החלב הפושר, תוך כדי בחישה, ואת 2 כפות הקמח. מניחים לתפוח 10 דקות.
מוסיפים את הביצים, החמאה, מוסיפים 1/2 כוס סוכר ואת 3.25 כוסות הקמח, בוחשים היטב ומוסיפים את התפוחים.
מקמחים משטח, עליו לשים את הבצק עד למרקם חלק וגמיש כ 8-10 דקות, במידה והבצק דביק מקמחים בזמן הלישה.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומשמנים מכל צד, מכסים ומניחים לתפוח עד שיכפיל את נפחו ואופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות