תמונה ראשית מתוקים

מתכונים

מתוקים

מוס קרמל וקינמון על קרמבל אניס תפוחים מקורמלים ועלי פילו מסוכרים / שף קונדיטור ערן שוורצברד

המצרכים:
פירות:
3 תפוחים קלופים חתוכים לרבעים

קרמבל אניס
125 גרם חמאה
125 גרם סוכר
125 גרם קמח
140 גרם שקדים

מוס קרמל וקינמון
125 מ"ל שמנת מתוקה
3 מקלות קינמון
30 גרם גלוקוז
85 גרם סוכר
60 גרם חלמונים
40 גרם סירופ ( יחס 1/1 מים וסוכר)
8 גרם ג'לטין
225 מ"ל שמנת מתוקה

תפוחים מקורמלים
100 גרם סוכר
50 גרם גלוקוז
2 כפות מים

דפי פילו מסוכרים
דפי פילו
אבקת סוכר
חמאה מומסת


אופן ההכנה:

להכנת הקרמבל, בקערת מיקסר, בעזרת הגיטרה, מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית. משטחים את הפירורים - השטרויזל, על תבנית ומהדקים קלות.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 170 מעלות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים. חותכים לריבוע בגודל 17X17 ס"מ.

הכנת המוס
מקציפים את השמנת למרקם 'יוגורט' ומניחים בצד.
מביאים לרתיחה את השמנת עם מקלות הקינמון ומניחים בצד.
משרים את הג'לטין בכ-40 מ"ל מים.
בסיר קטן מחממים את הסוכר והגלוקוז ומבשלים עד שמתקבל קרמל, מצננים ל 50-60 מעלות ומוסיפים את הג'לטין.
מחממים את הסירופ ושופכים על החלמונים. מקציפים לקצף תפוח. מקפלים יחד עם הקרמל והג'לטין. מקפלים פנימה את השמנת. יוצקים לתבנית ומקפיאים. מניחים על הקרמבל.

הכנת הקרמל
מכינים קרמל מהסוכר, הגלוקוזה והמים.
מוסיפים את רבעי התפוחים ומקרמלים אותם. מסירים מהאש ומצננים, מסדרים על המוס.

הכנת דפי הפילו
מניחים את דף הפילו על תבנית אפייה, מורחים בחמאה מומסת ומפזרים אבקת סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד להזהבה. שוברים לחתיכות ומסדרים בין התפוחים.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות