תמונה ראשית מתוקים

מתכונים

מתוקים

טארט פינק בראשית וקרם שקדים

המצרכים:
פירות:
למניפה - 1 תפוח פינק בראשית מקולף ופרוס לפרוסות

לתחתית
1/2 כוס סוכר
200 גרם חמאה
2 כוסות קמח
1 ביצה
גרידת תפוז מתפוז שלם
מקל וניל
קורט מלח

לקרם פטיסייר
2 כוסות חלב
1 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
מקל וניל
קורט מלח
3 חלמונים

לקרם שקדים
150 גרם חמאה
1 כוס אבקת סוכר
2 כוסות שקדים טחונים
2 ביצים
7 כפות קורנפלור
2 כפות תמצית רום
240 גרם קרם פטיסייר
1 כפית תמצית וניל
גרירת לימון מלימון שלם

למניפה
קורט סוכר
קורט קינמון


אופן ההכנה:

תחתיות הבצק
מערבבים במיקסר את הסוכר והחמאה. מוסיפים ביצה, מקל וניל ומלח.
מוסיפים קמח ואת גרירת התפוז ובוחשים עד לקבלת תערובת הומוגנית.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים.

קרם הפטיסייר
מערבבים קורנפלור עם מעט חלב וחלמונים. את שאר החלב מרתיחים עם סוכר ומקל וניל. מוסיפים מעט מהחלב הרותח למסת הקורנפלור ומערבבים. מוסיפים את מסת הקורנפלור לחלב הרותח שנשאר תוך כדי בחישה ומערבבים למסה סמיכה. מוסיפים קורט מלח. מורידים מהאש להתקררות.

קרם השקדים
מערבבים את הסוכר והחמאה במיקסר כ 3-4 דק'. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת מסה חלקה ולבנה. מוסיפים את הקורנפלור ואבקת השקדים ומערבבים. מוסיפים את הקורנפלור ואבקת השקדים ומערבבים.
מוספים תמצית רום, תמצית וניל ומלח. מוסיפים את קרם הפטיסייר הקר ומערבבים.

הרכבת המנה
מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בגודל תבנית אישית. אופים ב 180 מעלות כ-10 דקות ומקררים. ממלאים את תחתיות הבצק בקרם השקדים. מסדרים את תפוחי הפינק בראשית בצורת מניפה מעל הקרם. מפזרים אבקת סוכר וקינמון ומכניסים לאפייה נוספת ל- 16 דקות.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות