תמונה ראשית מתוקים

מתכונים

מתוקים

נאשי אפוי / שף ניר צוק

המצרכים:
פירות:
4 פירות נאשי שלמים

מעט אבקת סוכר
50 גרם פיסטוק קלוי
50 גרם אגוזי מלך קלוי
2 כפיות ברנדי

חומרים להגשה:
1/2 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת רך
1/2 גביע יוגורט


אופן ההכנה:

חוצים 3 נאשי ובעזרת כפית מרוקנים חצי מכמות הפרי. זורים מעט אבקת סוכר ואופים כ – 15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני – נמוך (160 מעלות), מוציאים מהתנור ומקררים.
קוצצים גס את האגוזים והפיסטוקים הקלויים. חותכים את הנאשי הנותר לקוביות קטנות ומערבבים עם האגוזים. ממלאים את חצאי הנאשי ומזלפים מעט ברנדי. מגישים עם קצפת מועשרת ביוגורט.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות