נאשי
הנאשי גדל באיזור גבוה. משמעות השם היא אגס ביפנית. בצורתו דומה לתפוח ובטעמו לאגס וטעמו מיוחד, ארומטי ועסיסי מאוד.
הנאשי מבשיל בארץ בחודשים יולי – ספטמבר. נקטף כשהוא מוכן לאכילה, שלא כמו אגסים אחרים הנדרשים להתרככות על המדף לפני אכילתם.
הקטיף והמיון של הנאשי מתבצע בצורה עדינה ביותר כדי לא לשרוט את קליפתו העדינה. הפרי ממוין באופן ידני וקפדני.
ערכים תזונתיים:
42 קלוריות ב-100 גר'.
שפע של מידע
מתוק מאוד
בינוני עד גדול
קליפה צהובה אדמתית ברונזה, מחוספסת
אגס אסיאתי שמוצאו במזרח הרחוק
מרקם בשרני, עסיסי ומאוד מיצי
עסיסיות: גבוהה מאוד
ארומה: מרוכזת ומגוונת
פציחות: גבוהה
אכילה, סלטים, בישול ואפיה
למידע נוסף
סגירה