סלט עלים ונאשי

מצרכים

4 פירות נאשי
4 כפות זרעי כוסברה
1 כף סוכר
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור כוסברה
1 צרור נענע
1 צרור שמיר
1 חבילה גבינה סנט מור
1/3 כוס שמן זית
מיץ מ – 2 לימונים
מלח ופלפל

אופן ההכנה

במחבת טפלון קולים כ – 2 דקות את זרעי הכוסברה על אש נמוכה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד המסה לאחר מכן, שוטחים על מגש ומצננים.
מפרידים את העלים מהגבעולים, שוטפים, מייבשים ושמים בקערת הגשה. פורסים את הגבינה לטבעות דקות ומניחים על זרעי הכוסברה לציפוי, מהדקים מעט.
חותכים את הנאשי למקלונים ומוסיפים לקערת העלים. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. מניחים בצלחת הגשה ומסדרים מעל את פרוסות הגבינה.

מתכונים נוספים שאתם עשוים לאהוב