מילפיי סביצ'ה ונאשי
מצרכים
10 פירות נאשי
200 גרם פילה לוקוס טרי מאוד
1 בצל סגול קצוץ
מעט פלפל צ'ילי ירוק קצוץ
מיץ סחוט מ – 2 ליים
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל
1/2 צרור כוסרבה קצוצה
1/2 גליל פרומעז בטמפרטורת החדר
אופן ההכנה
קוצצים את הלוקוס לקוביות קטנות, מוסיפים את הבצל, צ'ילי, מיץ הליים ושמן הזית, מתבלים במלח, פלפל וממתינים 10 דקות. בודקים תיבול ומוסיפים 2 פירות נאשי קצוצים וכוסברה. פורסים 8 פירות נאשי לטבעות דקות. מניחים על צלחות אישיות פרוסות נאשי, מורחים בפרומעז ומפזרים מעל סביצ'ה. חוזרים על הפעולה מספר פעמים, סוגרים בפרוסת נאשי ומגישים מיד.