דואט אגס וגם תפוח
מצרכים
פירות
5 תפוחים (מזן פינק בראשית) חצויים ומנוקים מליבה
5 אגסים (מזן קוסטיה בראשית) חצויים ומנוקים מליבה
לתערובת הגבינות
50 גר' גבינת רוקפור
50 גר' גבינת קממבר
50 גר' גבינת ריקוטה
1 בצל קצוץ מטוגן עד הזהבה
פלפל שחור
10 פרוסות גבינת תום עיזים
למטבל הסלק
1/2 סלק אדום קטן מבושל וקצוץ
3 כפות שמן אגוזים
מיץ מלימון אחד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות אגוזי לוז קצוצים דק
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. את כל הגבינות, למעט התום, מערבבים יחד עם הבצל ומתבלים בפלפל שחור.
2. ממלאים את התפוח והאגס ומעל המילוי שמיםפרוסות תום עיזים ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות. מערבבים את כל מצרכי מטבל הסלק, טועמים ובמידת הצורך מתקנים תיבול.