סלט דובדבנים, פיסטוק וגרגר הנחלים

מצרכים

פירות

3 כוסות דובדבני בראשית מגולענים

לסלט:

1 כוס עלי בזיליקום תאילנדי
1 כוס עלי נענע
2 צרורות גרגר נחלים מופרד לעלים
1 כוס פיסטוק קלוי קצוץ גס

לרוטב:

1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית עדין
2 כפות דבש פרחי הדר
2 כפות מיץ משורש ג'ינג'ר (מגררים במגרדת וסוחטים)

אופן ההכנה

1. מערבבים את מרכיבי הסלט בקערה
2. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה נפרדת
3. יוצקים את הרוטב על הסלט ומגישים

מתכונים נוספים שאתם עשוים לאהוב