סלט תפוחים וסלמון מעושן

מצרכים

פירות

4 תפוחי יונתן מנוקים מליבה פרוסים לרצועות דקות
50 גר' סלמון מעושן חתוך לרצועות דקות
עלי ארוגולה נקיים מגבעולים
עלי פרפחינה (ריגלת הגינה)
50 גר' אגוזי מלך קלויים קצוצים

לרוטב

1/2 כוס שמן זית
2 כפות שמן שומשום
3 כפות חומץ בלסמי
1 כף סירופ סוכר
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

את כל מרכיבי הרוטב שמים בצנצנת עם מכסה ומנערים עד לגיבוש הרוטב. טועמים ובמידת הצורך מתקנים טיבול.
את כל מרכיבי הסלט מערבבים יחד עם הרוטב, מערבבים ומגישים.

מתכונים נוספים שאתם עשוים לאהוב