סביצ'ה דניס בשיבוץ קוביות פינק בראשית
מה צריך?
2 תפוחי פינק בראשית
300 גרם פילה דניס
2 כפות עירית קצוצה
1 כפית ג'ינג'ר כבוש קצוץ
4 כפות שמן זית איכותי
גרידת קליפת לימון מלימון שלם
מיץ מלימון שלם
1 חבילת מיקס עלי מיקרו
מלח ופלפל לפי הטעם
איך מכינים?
חותכים את פילה הדניס לקוביות קטנות. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות. מערבבים את פילה הדניס ותפוחי העץ שחתכנו עם העירית הקצוצה, גרירת הלימון, הג'ינג'ר הכבוש, שמן הזית, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את מיץ הלימון לפני ההגשה ומגישים בתוך כוס מרטיני מעוטרת בנבטי מיקרו.