מצרכים

פירות:

1/2 ק"ג תפוחי זהוב בראשית
1/2 ק"ג דבש מהגליל או מהגולן (עדיף של פרחי בר)
50-100 גרם חמאה
כפית גרידת לימון

אופן ההכנה

לקלוף את התפוחים, לגלען ולחתוך לקוביות קטנות. להקפיץ בחמאה מספר דקות ספורות עד שהתפוחים יזהיבו טיפה. להוסיף את גרידת הלימון ולהוריד מהאש. להניח להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר מכן לטחון בפוד פרוססור עם הדבש עד לקבלת מחית בטקסטורה אחידה.
להגיש עם כפית בארוחת ראש השנה.

* מצוין כתוספת לרוסטביף

מתכונים נוספים שאתם עשוים לאהוב