סלט דובדבנים, פיסטוק וגרגר הנחלים
מצרכים
פירות
3 כוסות דובדבני בראשית מגולענים
לסלט:
1 כוס עלי בזיליקום תאילנדי
1 כוס עלי נענע
2 צרורות גרגר נחלים מופרד לעלים
1 כוס פיסטוק קלוי קצוץ גס
לרוטב:
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית עדין
2 כפות דבש פרחי הדר
2 כפות מיץ משורש ג'ינג'ר (מגררים במגרדת וסוחטים)
אופן ההכנה
1. מערבבים את מרכיבי הסלט בקערה
2. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה נפרדת
3. יוצקים את הרוטב על הסלט ומגישים