פרגית בגריל עם אגסי קוסטיה

מצרכים

פירות:

2 אגסי קוסטיה – בראשית קלופים, מגולענים וחתוכים לרבעים
4 ירכי עוף צעיר מפורקות (סטייק פרגית)
2 בצלים פרוסים לטבעות בעובי 1 ס"מ
1 חבילה עלי רוקט

למשרה

1 שן שום כתושה
מיץ מלימון אחד
5 כפות שמן זית
1 כפית סירופ מייפל
1 כף תבלין לגריל "פילדפיה" (תבליני הכפר)
1/2 כף פפריקה מעושנת
קמצוץ פלפל שחור טרי או פלפל שאטה טחון לאוהבי החריף

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה ומשרים את את האגסים, הבצלים והעופות לפני הצלייה.
מוציאים מהמשרה ומנגבים מעט. שומרים חלק מהמשרה לסיום המנה.
צולים את האגסים, העוף והבצלים בגריל פחמים חם, כ 5 דקות מכל צד.
מסדרים את עלי הרוקט על צלחת הגשה ומניחים מעל את הבצל והאגס הצלוי, ולבסוף את העוף.
מתבלים במעט מנוזלי המשרה ומגישים.

מתכונים נוספים שאתם עשוים לאהוב