פילה עגל ברוטב סיידר ותפוח ממולא

מצרכים

פירות

4 נתחי פילה עגל מנוקה ופרוס לנתחים של 250 גר' ליחידה
100 גר' שומן אווז

לרוטב

1 כוס רכז תפוחים
1 מקל קינמון
1 כוס יין אדום
1 כף סוכר חום
2 כוסות ציר עגל כהה
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

שמים את היין, מקל הקינמון וכף הסוכר ומצמצמים ל-1/3 כמות, לאחר מכן מוסיפים את רכז התפוחים,
מצמצמים לחצי מהכמות, מוסיפים את ציר הבשר ומבשלים על להבה קטנה עד לריכוז
של הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
במחבת כבדה ממיסים את שומן האווז וצולים את נתח הפילה למידה הרצויה.
מסדרים את נתח הפילה בצלחת ומעל את הרוטב ומגישים.

מתכונים נוספים שאתם עשוים לאהוב