סלט תפוחי פינק בראשית בסגנון וולדורף

מצרכים

פירות

לסלט – 2 תפוחי עץ מזן פינק בראשית חתוכים למקלו

לסלט

2 יחידות חסה עולש (אנדיב)
1 חסה אייסברג קצוצה
3 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים
200 גרם גבינת רוקפור מגוררת
100 גרם אגוזי מלך קלויים

לרוטב

1/2 כוס מיונז
מיץ מלימון שלם
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

מפרידים את עלי העולש לעלים בודדים. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט למעט הרוקפור. בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
מוזגים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים היטב. מסדרים בצלחת הגשה עמוקה ומפזרים מעל את גבינת הרוקפור.

מתכונים נוספים שאתם עשוים לאהוב