סלט טאבולה עם עשבי תיבול, קינואה ודובדבנים

מצרכים

פירות

2 כוסות דובדבני בראשית מגולענים

1/2 כוס קינואה
1 ליטר מים רותחים
1 צרור נענע מופרד לעלים
1 צרור פטרוזיליה מופרד לעלים
1 צרור עירית
1 צרור מנגולד, רק העלים הירוקים
3 לימונים סחוטים
מלח ים
פלפל שחור גרוס טרי
שמן זית סורי עם טעם מודגש

אופן ההכנה

מניחים את הקינואה בקערה ויוצקים עליה את המים הרותחים. משהים 25 דקות ומסננים.
קוצצים את העשבים ומניחים בקערה.
מוסיפים לקערה את הקינואה, הדובדבנים ומיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים, מתקנים תיבול ויוצקים מעל שמן זית בנדיבות.

מתכונים נוספים שאתם עשוים לאהוב