נאשי אפוי
מצרכים
פירות
4 פירות נאשי שלמים
מעט אבקת סוכר
50 גרם פיסטוק קלוי
50 גרם אגוזי מלך קלוי
2 כפיות ברנדי
חומרים להגשה:
1/2 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת רך
1/2 גביע יוגורט
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
חוצים 3 נאשי ובעזרת כפית מרוקנים חצי מכמות הפרי. זורים מעט אבקת סוכר ואופים כ – 15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני – נמוך (160 מעלות), מוציאים מהתנור ומקררים.
קוצצים גס את האגוזים והפיסטוקים הקלויים. חותכים את הנאשי הנותר לקוביות קטנות ומערבבים עם האגוזים. ממלאים את חצאי הנאשי ומזלפים מעט ברנדי. מגישים עם קצפת מועשרת ביוגורט.