פראנצ' טוסט עם דובדבנים ושמנת עזים
מצרכים
פירות:
1.5 כוסות דובדבנים מגולענים
2 ביצים
1/2 כוס חלב
1 מקל וניל חצוי לאורכו
2 כפות חמאה
6 פרוסות חלה מתוקה
1/2 כוס שקדים קלויים קצוצים גס
1/2 כוס שמנת עזים
3 כפות סילאן תמרים
אופן ההכנה
טורפים בקערה את הביצים והחלב. בעזרת סכין חדה אוספים את הגרגרים ממקל הווניל ומוסיפים לתערובת.
מחממים את החמאה במחבת טפלון.
טובלים את פרוסות החלה בתערובת החלב ומטגנים משני הצדדים.
מעבירים לצלחת הגשה.
מפזרים מעל את הדובדבנים והשקדים ויוצקים שמנת עזים וסילאן.